Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

(Εις ώτα μη ακουόντων!..).

ΜΕ την έννοια της κομματικής αυτοκριτικής, χθες ο Νεοδημοκράτης τομεάρχης για τα ΜΜΕ Σίμος Κεδίκογλου είπε:
– «…Ταΐζαμε με διαφήμιση τα πασοκικά Μέσα Ενημέρωσης γιατί κάποιοι νόμιζαν ότι μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια του ΠΑΣΟΚ σαν το ΠΑΣΟΚ!.. Μας εχθρεύονταν και τότε και τώρα»!..
***
…ΕΝΩ ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης ξέσπασε εναντίον της ΕΡΤ, που πνίγει στη σιωπή τη δραστηριότητα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης…
…Οπως προχθές που δεν είπε κουβέντα για τη Συνεδρίαση της Κ.Ο. της Ν.Δ. και την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά!..
ΜΕ αφορμή την επάνοδο της Στάη στο δελτίο της ΝΕΤ, μας φλόμωσαν, ένα μήνα πριν, με το διαφημιστικό σποτ «Οι ειδήσεις επιστρέφουν στη ΝΕΤ»!..
…Αλλά, αντί για τις ειδήσεις, επέστρεψε δριμύτερη η πασοκική προπαγάνδα!..
***
«ΜΑΛΛΙΑΣΕ» η πένα μου να γράφω και να ξαναγράφω για την παντελή έλλειψη επικοινωνιακής πολιτικής της Ν.Δ. και ως κυβέρνησης και ως Αντιπολίτευσης…
Αγώνα έκανα για να συνειδητοποιήσει η μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη ότι η επικοινωνία και τα ΜΜΕ είναι το μεγάλο πρόβλημά της… (Εις ώτα μη ακουόντων!..).
***
Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ με τη συγκεκριμένη τους πολιτική έκαναν το 90% των ΜΜΕ – Εφημερίδων, Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης – να είναι κατά 90% πασοκικά!
…ΚΑΙ είναι μεν φυσιολογικό το φαύλο ΠΑΣΟΚ να ευνοεί τα φιλικά του ΜΜΕ.
Με ποια λογική όμως η πεντάχρονη κυβερνητική πολιτική της Ν.Δ. απέκλειε συστηματικά τα φιλικά της ΜΜΕ από όποια κρατική διαφήμιση και σκανδαλωδώς ευνοούσε τα πασοκικά;
***
ΑΚΟΜΑ και ως Αντιπολίτευση η Ν.Δ. σας θυμίζω ότι οδήγησε σε λουκέτο την «Απογευματινή»!.. Και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές απέκλεισε από κάθε καταχώριση υποψηφίου της τον… «Αδέσμευτο Τύπο»!!!
…Ενώ έδωσε μεγάλα ποσά στο «Καρφί» (του Κακαουνάκη), στο «Ποντίκι» (του Δελατόλλα), στο «Εθνος», στην «Ελευθεροτυπία» κ.λπ.
Βρίσκετε εσείς κάποια λογική;
***
ΕΙΝΑΙ μεγάλο το θέμα που πραγματεύομαι σήμερα. Προσέξτε λ.χ. τα διάφορα πάνελ της Τηλεόρασης. Δέκα αντινεοδημοκράτες καλεσμένοι, …ένας Νεοδημοκράτης!
Αλλά για το θέμα θα ασχοληθούμε και στο μέλλον.
Προς το παρόν, με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, του τομεάρχη ΜΜΕ και άλλων στελεχών έχουμε ένα δείγμα ότι αρχίζουν να συνειδητοποιούν το πρόβλημα…
Δ.Ρίζος-Αδ.Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου