Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Tι περιμένετε να αναπαράγει λοιπόν το φερέφωνό του ΔΝΤ στην Ελλάδα , οτι με αυτά τα μέτρα και μαζί με τα νέα που θα έρθουν μετά τον Αυγουστο θα μας καταντήσουν στο τέλος Αργεντινή ;;;

Η μήπως πιστεύεται οτι υπάρχει κυβέρνηση που δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος , εκτός βέβαια κι αν είστε φαν του Γιωργάκη.

Επειδή λοιπόν το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ αφού αμέσως μετά την ένταξη της , άλλαξε και ο Ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης , κι επειδή είτε ο Καραμανλής κυβερνούσε, είτε ο Σαμαράς το σχέδιο θα ήταν ακριβώς το ίδιο και για να αποφύγουν τα χειρότερα έκαναν εκλογές....

(Αφού αν έπαιρνε ο Καραμανλής αυτά τα μέτρα θα τον είχατε λιντσάρει, έφεραν στην εξουσία το σοσιαλιστή Jeffrey για να σας τα “φορέσει “ δημοκρατικότερα)

Τα σκληρά μέτρα που βλέπουμε και αυτά που θα δούμε είναι απλώς προγραμματισμένα να γίνουν αφού η χώρα παραδόθηκε για να μην αποδεχτεί την πτώχευση της και ζημιωθούν οι τράπεζες που "αγόρασαν" το χρέος της δανείζοντας της (με το αζημίωτο βέβαια).

Παίζει λοιπόν κανένα ρόλο, ποιος υποτίθεται οτι αποφασίζει τα μέτρα ;;;;

'Η μήπως το ζητούμενο είναι σε τίνος τελικά την πλάτη θα εφαρμοστούν και τι επιπτώσεις θα έχουν τόσο στην κοινωνία όσο και στο μέλλον της πατρίδας μας, η οποία σήμερα βρίσκεται σε καθεστώς αιχμαλωσίας και η κυβέρνηση παραχωρεί οτι βρεί για να εξασφαλίσει την στήριξη των ισχυρών που πιστά υπηρετεί.

Μήπως έχετε την εντύπωση ότι το πολιτικό σύστημα αναρρίχησης στην εξουσία λειτουργεί ή λειτουργούσε ποτέ φιλολαϊκά;;;;

To πολιτικό κόστος τους ενδιαφέρει μόνο και τίποτε άλλο. Κι επειδή το πολιτικό κόστος είναι αυτό που προσπαθούν να αποφύγουν στο εξής θα δείτε πολλές φορές να μπερδεύουν το λαουτζίκουλα με τον κουτοπροβληματισμό του ποιός δήθεν κακός αποφασίζει τα σκληρά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου