Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

Ήρθε λοιπόν η ώρα της Ντόρας.

Μία δήλωση που εύκολα θα την έκανε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ή της αριστεράς αν μιλούσε για προοδευτικές δυνάμεις. Τί έλεγε με αυτή τη δήλωσή της η θυγατέρα; Ξεκάθαρα πως άλλο η ΝΔ και άλλο η ίδια. Οι φιλελεύθερες δυνάμεις είναι πολλές και η ΝΔ είναι μία από αυτές.
Υπενθυμίζω πως η δήλωση αυτή έγινε πριν τη διαγραφή της.
Λοιπόν έχουμε και λέμε. Τον Μάιο η λεγόμενη τρόικα ήταν παρούσα καθώς η "κυβέρνηση" του ΠΑΣΟΚ υπέγραψε το γνωστό μνημόνιο. Οι νταβατζήδες με τα κανάλια και τις εφημερίδες τους προμοτάρουν ήδη το ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας, παρουσιάζοντάς το ως τη μόνη λύση. Η αριστερά μπαίνει στο περιθώριο, ο Καρατζαφέρης υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ οι δηλώσεις των στελεχών δείχνουν ένα διχασμένο κόμμα, σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς. Η Ντόρα φυσικά στους συνήθεις ύποπτους της υποτέλειας.
Ήρθε λοιπόν η ώρα της Ντόρας. Να κάνει πράξη αυτό που η ίδια ανήγγειλε λίγες ώρες πριν τη διαγραφή της από τη ΝΔ. Να γίνει μια φιλελεύθερη δύναμη. Τώρα με τί λεφτά το καταφέρνει αυτό θα το δείξει η ιστορία. Γιατί την ερώτηση που τα βρήκες Ντόρα τα λεφτά, οι κολαούζοι της δημοσιογράφοι δεν θα την κάνουν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου