Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Έτσι απλά μας είπαν.

Έτσι απλά, χαμογελαστός και γεμάτος ικανοποίηση ο Παπανδρέου βεβαιώνει τη διεθνή κοινότητα ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει! Ποια Ελλάδα; Η Ελλάδα είναι οι Έλληνες, είναι ο λαός της και η Ελλάδα έχει ήδη χρεοκοπήσει!
Έτσι απλά και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μας ανακοίνωσε τη συνθηκολόγησή του, διότι “το μνημόνιο είναι μονόδρομος”, όπως είπε έτσι απλά!
Και εμείς τους κοιτάμε, έτσι απλά, ως αποβλακωμένοι. Γιατί έχουμε πάθει καρασοκάρα από την επίθεση που έχουν εξαπολύσει εναντίον μας και από την προδοσία που μας σκάρωσαν εργατοπατέρες και πολιτικοί. Έτσι απλά, μας ξεπούλησαν, για να σώσουν τους ευρύπρωκτους ξεχειλωμένους πισινούς τους και τις αναίσχυντες σαπιοκοιλιές τους!
Έτσι απλά, ένας λαός ΠΩΛΕΙΤΑΙ, μια πατρίδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ένα έθνος ΠΩΛΕΙΤΑΙ, έτσι απλά! Γιατί αφήσαμε τους προδότες όλα αυτά τα χρόνια ατιμώρητους, γιατί επιτρέψαμε στη φυλή της αρπαχτής να είναι υπεράνω του νόμου, γιατί παραμυθιαστήκαμε με “εκσυγχρονισμούς” και “ισχυρές Ελλάδες”, που ξέραμε ότι δεν υπήρχαν αλλά, στην ανάγκη μας να ξεφύγουμε από τη νεοελληνική μιζέρια, τα δεχτήκαμε ως να ήταν πραγματικά!
Έτσι απλά, γιατί τα πράγματα είναι απλά, ξεχάσαμε ποιοι είμαστε και τώρα δεν ξέρουμε τι είμαστε! Είμαστε “στρέιτ”, είμαστε “γκέι”, είμαστε “μπάι”; Μπάι μπάι είμαστε, έτσι απλά!
Αλλά ακόμα και αυτή τη στιγμή μπορούμε να φέρουμε τα πάνω κάτω, αρκεί να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και, έτσι απλά, να ξεσηκωθούμε και να τους στείλουμε όλους στον αγύριστο!
Ένας δρόμος απομένει να ακολουθήσουμε και αυτός είναι η ανατροπή αυτής της κυβέρνησης – παρέας, που έτσι απλά μας εξαπάτησε και, πάλι έτσι απλά, να γκρεμίσουμε το σάπιο κόσμο τους, ακόμα και εάν κατά το γκρέμισμά του πέσει πάνω στα κεφάλια μας!
Μην αργείτε άλλο, μην περιμένετε άλλο! Ξεσηκωθείτε, εξεγερθείτε, κάντε επιτέλους την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ σας,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου