Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΙΠΟΤΑ δεν έχουν αφήσει όρθιο:

«Η Γυάρος μας θυμίζει ότι η αντίσταση είναι η αξιοπρέπεια της ανθρώπινης ύπαρξης».

Ο υμνητή της δουλοπρέπειας και της υποταγής, ο αυθάδης χλευαστής και διώκτης κάθε κοινωνικής και λαϊκής αντίστασης, ο αχυράνθρωπος των «νταβάδων» που έσπαγε τα κεφάλια των συνταξιούχων, μιλάει με τόσο κομπασμό για την «αξιοπρέπεια της αντίστασης»!!!

ΟΙ «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ» δεν είχαν κανένα πρόβλημα από τη μια να γλείφουν τις μπότες των αφεντικών τους, να υμνολογούν και από τα έδρανα της Βουλής του Αμερικανούς, να παραδίδουν τον Οτσαλάν στους δημίους του, να τσακίζουν με τα ΜΑΤ τους εξεγερμένους μαθητές, να σπάνε τα κεφάλια των διαδηλωτών και όσων αντιστέκονται, να ψηφίζουν τρομονόμους και να προωθούν την κατάργηση και των διαδηλώσεων και από την άλλη να μας σερβίρουν τσιτάτα για την αντίσταση που είναι η «αξιοπρέπεια της ανθρώπινης ύπαρξης»…
Τα σημερινά ανδρείκελα της κατοχικής κυβέρνησης έχουν ξεπεράσει και την φρενοβλάβεια του σημιτισμού: Οι «γόνοι» των ανδρεικέλων ξεπερνούν πάντα τους δωσίλογους γονείς…
Τα σημερινά κυβερνητικά ανδρείκελα δεν ξεπέρασαν απλώς τη σημιτική φρενοβλάβεια. Την «εμπλούτισαν» και με μια άλλη φρενοβλάβεια: την αχαλίνωτη και θηριώδη μανία καρατόμησης και ισοπέδωσης των ίδιων των λέξεων και εννοιών.

Ο ΓΑΠ και το «συνδικάτο» του δεν εκτελούν μόνο τα «συμβόλαια θανάτου» της Ελληνικής Κοινωνίας και Ιστορίας, αλλά και τα «συμβόλαια θανάτου» των λέξεων, των εννοιών και των κανόνων της λογικής.

Υστερικά και καθημερινά δολοφονούν τη σκέψη και τους μηχανισμούς της λογικής, τις έννοιες και τις λέξεις.

ΔΕΝ μεταβάλλουν μόνο την Ελλάδα σε γαλέρα των διεθνών δημίων και μαφιόζων, αλλά αλλάζουν και τη σημασία των λέξεων και των εννοιών.

ΔΕΝ αντικαθιστούν μόνο το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ της Ελλάδας και το λαό της με τυχοδιώκτες και μαφιόζους, αλλά ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ και το περιεχόμενο των λέξεων με τους κώδικες της αγοράς και τα «ηλεκτρονικά νούμερα» των μαφιόζικων μηχανισμών.

ΤΙΠΟΤΑ δεν έχουν αφήσει όρθιο:

Τη λέξη «σοσιαλισμός» την αντικατέστησαν με τη βαρβαρότητα και το δωσιλογισμό.

Τις έννοιες της «υποτέλειας» και του «δωσιλογισμού» τις αντικατέστησαν με την «υπευθυνότητα», τη «διαφάνεια» και την «προκοπή» της χώρας, με τη «νέα Ελλάδα»

Την έννοια της «λιτότητας», την αντικατέστησαν με την «υπευθυνότητα».

Την εκτέλεση του λαού την βαπτίζουν «αλληλεγγύη»…

Το να αποδεχτούμε το θάνατό μας, για τα πασοκικά ανδρείκελα, σημαίνει «ΖΩΗ», «υπεύθυνη πράξη», «αλληλεγγύη», «προσφορά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου