Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

κίνητρο να τρέξουν στις (γενικές) εκλογές που έρχονται ...

Μην μου πείτε ότι έτσι γινόταν πάντα στην Ελλάδα.
Το ξέρω, αλλά σκέφτηκα για μια στιγμή …μια στιγμούλα και όχι παραπάνω, ότι κάτι θα μπορούσε να αλλάξει την νέα χιλιετηρίδα στη πατρίδα μας. Έκανα λάθος.
Όμως δεν πρόκειται να το συνεχίσω, επιχειρώντας να σχολιάσω στα σοβαρά την Κυβέρνηση και τα κόμματα στον δυστυχισμένο τόπο μας, ο οποίος μαζί με την θεϊκή ευλογία, δέχθηκε και την κατάρα της πατρωνίας.
Αν ο θεός ήταν νταβατζής, στην Ελλάδα θα κατοικοέδρευε.
Να είστε σίγουροι.
Όσοι τοποθετήθηκαν στη νέα large κυβέρνηση του Γιώργου, δεν είναι παρά προϊόντα διαπλοκής και τίποτε άλλο.
Τόσο πιέστηκε ο Γιώργος, που ο άνθρωπος το ξενύχτισε στον ανασχηματισμό.

Από τη μια ήθελε να βάλει όσους μπορούσε περισσότερους στη κυβέρνηση, ώστε να έχουν και αυτοί κίνητρο να τρέξουν στις (γενικές) εκλογές που έρχονται και από την άλλη έπρεπε να ικανοποιηθούν και οι γνωστοί νταβάδες για να νοιώσουν ασφαλείς και να συνεχίσουν το… κοινωνικό τους έργο.
Αυτοί καλά κάνουν, οι άλλοι δεν κάνουν καλά!
Εμείς, οι πολίτες δεν κάνουμε καλά. Άλλωστε το συμφεροντολογικό κίνητρο για τον ψηφοφόρο του δικομματισμού, αν δεν κάνω λάθος, έχει εξασθενήσει κατά πολύ την εποχή του ΔΝΤ.
Εκτός αν κάνω λάθος και εκτός από λόγια μοιράζονται και δουλίτσες στα «δικά μας παιδιά», αυτή την περίοδο!

Για το μόνο που είμαι βέβαιος, εκτός φυσικά από τον προεκλογικό ανασχηματισμό, είναι ότι θα ρίξουν μαύρη πέτρα στον Γιώργο οι ξένοι σύμβουλοι που προσέλαβε για να τον μάθουν να διοικεί και να οργανώνει την κυβέρνησή του - κατά δήλωσή του.
Αποκλείεται να μείνουν οι άνθρωποι
Τι θα λένε σε όσους τους συναντούν;
Οτι εισηγήθηκαν στον Έλληνα πρωθυπουργό να βάλει ολόκληρη την κοινοβουλευτική του ομάδα στην κυβέρνηση για να γίνει πιο ενεργητική και αποτελεσματική και αυτός κατάφερε να βάλει μόνον 47 από αυτούς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου