Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Τυπικά θα επισφραγίσουν και με τη βούλα του όποιου εκλογικού αποτελέσματος, μια διαιρεμένη Ελλάδα με καταλύτη τον εθνοκτόνο Καλλικράτη, και ταυτόχρονα θα μπολιάσουν και τυπικά τη ζωή μας με τους καρπούς του εθνοκτόνου λαθρονόμου, που αποτέλεσε και την πλέον εκτεταμένη και δραστική παρέμβαση ενός πολιτικού συστήματος υποταγμένου, το οποίο δε δίστασε να στοχοποποιήσει πρόστυχα, προκλητικά και απροκάλυπτα την ίδια την υπόσταση της Ελληνικής κοινωνίας.

Επί της ουσίας, και σε πολιτικό πάντα επίπεδο, οι στρατηγικές των συνιστωσών του πολιτικού συστήματος κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, είναι και δεδομένες και εν πολλοίς αναμενόμενες.

Ο κυβερνητικός του βραχίονας θα συνεχίσει ανεπηρέαστος τις πολιτικές υποταγής και ραγιαδισμού τις οποίες ενστερνίστηκε, και τις οποίες έσπευσε αδίστακτα να προσδιορίσει ως κυρίαρχη «εθνική στρατηγική».

Το περίγραμμά τους που συνίσταται στην «επικαιροποποίηση» του πακέτου υποτέλειας, προετοιμάζει τη χαριστική βολή στο ασφαλιστικό, την περαιτέρω εφαρμογή των πλέον ανάλγητων μεθόδων με στόχο το απόλυτο πλιάτσικο στα λαϊκά εισοδήματα, την ισχυροποίηση των θεσμών καταστολής των λαϊκών αντιστάσεων. Το απόλυτο πακέτο… της απόλυτης δυστυχίας… με στόχο την απόλυτη και γενικευμένη κοινωνική υποταγή στο επικίνδυνο πολιτικό πείραμα …………….που αναπτύσσουν με θέατρο τη χώρα μας, οι στρατηγικοί σχεδιαστές της Παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Ταυτόχρονα, ο πλέον ταπεινωτικός ραγιαδισμός στην εξωτερική πολιτική και στη διευθέτηση των κορυφαίων εθνικών μας θεμάτων, προετοιμάζει μέσω και της μυστικής διπλωματίας, το προσφορότερο έδαφος για ανεπίτρεπτες εθνικές υποχωρήσεις και επικίνδυνες εθνικές εμπλοκές, οι συνέπειες των οποίων θα είναι οδυνηρές και προφανώς μη αναστρέψιμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου